tiistai 31. tammikuuta 2017

APUA, te kokeneemmat bloggaajat!!!

Yhdessä blogissani, jossa yleensä on aika vähän kävijöitä, on muutaman päivän sisällä ollut monta SATAA käyntiä AMERIKASTA. Arvasinkin, että se ei varmaan ole mikään hyvä uutinen, ja kuulin nyt, että ne voivat olla jotain robotteja. Ja ne saa kuulemma jollain estettyä, mutta minä kun en ole nörtti, en oikein keksinyt miten se tehdään, vaikka surffasin asetuksia ja ohjeita läpi urakalla... En vain tullut niistä hullua hurskaammaksi.

Osaako joku kertoa ihan suomen kielellä, että miten se tehdään, vai pitääkö minun odottaa, että joku nörtti tulee kylään...?

10 kommenttia:

 1. En ole kuullut, että botteja pystyisi estämään, sillä urlit vaihtuu liian tiheään ja helposti, jotta ne voisi bannata. Mutta on ehdottoman tärkeää, ettei tilastosivulla näkyviä osoitelinkkejä klikkaa. Se vaan kiihdyttää tahtia ja estää googlen toimenpiteitä. Reilun 5 vuotta minkä olen ollut bloggerissa, botteja tulee milloin mistäkin maanosasta. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Yleensä jätän ne huomioimatta. Tiedän, ettei tämä ole vastaus mitä kaipaat, mutta jos joku on keksinyt keinon, mitä googlaamalla bloggerspesialistit eivät ole kehittäneet, niin ilosanomaa saa levittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kiitos tiedosta! Ihan ok, jos ne voi vain jättää huomioimatta.

   Poista
 2. En tiedä miten ne saisi estettyä mutta ei ne ole mitenkään vaarallisia. Niitä tulee kaikkien blogiin silloin tällöin. Joku voinee korjata jos olen väärässä? /Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, etteivät ne ole vaarallisia! :)

   Poista
 3. Siis tarkoitatko rokaposteja, joita tulee kommenttina. Minulle tuli aikoinaan niin paljon ulkomaisia roskapostikommentteja, että jouduin estämään asetuksista anonyymien kommentit. Sen jälkeen ei ole roskaposteja tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roskaposteja ei ole tullut, vaan vain aivan hirveä määrä käyntejä, jotka näyttävät tulevan Amerikasta, jossa ei varmasti olla niin kiinnostuneita siitä (suomenkielisestä) blogista, kun ei siitä olla Suomessakaan kovin kiinnostuneita :D Huolestuin kun ajattelin, että jos niistä käynneistä on jotain haittaa, mutta ihan hyvä, jos ne ovat vaarattomia.

   Poista
 4. Minullakin on välillä ihmeellisiä piikkejä esim. Amerikasta ja Venäjältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on sentään lohdullista, että niitä on muillakin :)

   Poista
 5. Minulla on myös ollut blogissani muutaman tunnin välein noin 30 piikkimäistä "klikkausta". Ja näitä käyntejä vastaa Yhdysvalloista (muka) tehtyjen katselujen määrä. Tytär arveli, että kyse voisi olla jostain palvelunestohyökkäyksestä bloggeria kohtaan, mutta aika kesy hyökkäys on kyseessä. Mitä lienevät.

  Laittautuisin muuten näkyvästikin lukijaksesi, mutta blogger ehdottaa ketjukolaajan sijasta sähköpostiosoitettani liitettäväksi lukijoittesi joukkoon, niin että poimin nyt vain blogisi osoitteen ja liitän sen oman blogini luettavien joukkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillisia nuo "hyökkäykset" tai mitä ovatkaan. Toivottavasti ne joskus loppuvat.

   Tervetuloa seuraamaan blogiani! :)

   Poista