tiistai 22. marraskuuta 2016

Kirjabloggaajan marrasmietteitä

Syksyni on ollut kiireinen, mutta ehkä kiire nyt alkaa hellittää - ainakin ellei uusia kiireitä tule tilalle. Mutta tällä tietoa niitä ei ole näköpiirissä. Niinpä kävin eilen kirjastossa ja innostuin siellä, kuten joku toinenkin bloggaaja juuri sanoi postauksessaan.

Minulla oli mukana oikein lista tämän hetken toivekirjoistani. Kaikkia en tällä kertaa löytänyt, mutta ovathan nuo kuvassa näkyvät viisi kirjaa jo aika hyvä alku. Tuskin maltan odottaa, että pääsen aloittamaan lukemista. Juuri tänään kylläkin tuo marraskuinen harmaus on niin hyydyttänyt, etteivät edes yleensä niin ihanat kirjat ole houkuttaneet. Söin suklaata, mutta sekään ei auttanut. No, eiköhän se lukuvaihdekin sieltä löydy taas...

Ja mikäs sen mukavampaa kuin olla sisällä kirjojen kanssa, kun ulkona on tuo kuvassakin näkyvä pimeys... Syksy on ihanaa aikaa, kun ei ole sellainen tunne, että olisi pakko tehdä jotain muutakin kuin lukea. Saa luvan kanssa käpertyä nojatuoliin kirjoineen päivineen.

Nautinnollisia lukutuokioita siis meille kaikille. Kirjat ovat hyvä kaamoslääke.

8 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, kirjat ovat juuri oikeaa lääkettä kaamokseen. Ja kuvailemasi tunne että saa käpertyä viltin alle kirjan kanssa... Se on ihana!

  VastaaPoista
 2. Mukavia lukuhetkiä :) Varasin kirjastosta kirjoja ja nyt sain ne kerralla itselleni. Siitä sitten kirjojen maailmaa tankkaamaan :)

  VastaaPoista
 3. Samaistun. Marraskuun synkkyys on vaikuttanut kyllä lukuintoon, mutta josko sitä taas saisi draivin päälle jossain vaiheessa. Tsemppiä sinne! :)
  Tiia

  VastaaPoista
 4. Mukavia lukuhetkiä teillekin kaikille. Nautitaan kirjojen maailmasta <3

  VastaaPoista
 5. Kyllä tämä pimeys tahtoo musertaa ja varsinkin minunlaisella ulkoilmaihmisellä on vaikeuksia, kun sataa vettä eikä ulkoilusta tule mitään. Miehellä on tiedossa yövuoroputki loppuviikosta, joten silloin tulee varmaan luettua paljon, kun pitää olla hiljaa ja jos sataa niin ei uloskaan pääse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut uskomattoman hämäriä päiviä nyt, ei paljon valoa näe. Yhtenä päivänä kävin kävelyllä, vaikka olikin pieniä sadekuuroja, silloin olin heti pirteämpi. Mutta lukeminenkin kyllä piristää, kun vauhtiin pääsee.

   Poista
 6. Kaamos ON kamalaa! Kesällä olen ulkona tunteja ja tunteja päivittäin. Nyt pyrin kävelemään min. puoli tuntia päivässä. Ei ole herkkua tuolla tihkussa. Kirkasvalolamppu loistelee mulla aina aamuisin :)

  Mukava tutustua uuteen blogiisi - omakin aika tuore tapaus...

  VastaaPoista
 7. Synkkäähän tämä pimeä vuodenaika on. Pitää vain yrittää selvitä. Kiva kun tulit lukijaksi ja kiva myös tutustua sinun blogiisi :)

  VastaaPoista